Social Icons

25. toukokuuta 2012

UFC 146: Dos Santos vs Mir

Luvassa raskaansarjan ilotulitusta. Mestaruusottelussa kohtaavat Junior dos Santos ja Frank Mir. Lisäksi kehässä nähdään mm. Antonio "Bigfoot" Silva, Cain Velasquez ja aina olemuksellaan yhtä ihastuttava teräsleuka Roy Nelson.

Alunperin Alistair Overeemin piti otella dos Santosia vastaan mutta Mir korvannee Overeemin poisjäännin varsin hyvin. Dos Santosin ja Mirin kohtaamisessa on takana tietynlaista historiaa ja dos Santos halunnee tehdä selväksi pari asiaa.

Frank Mir pisti jokin aika sitten (UFC140) dos Santosin oppi-isän Antonio Rodrigo Nogueiran sen verran hyvin pakettiin, että luunmurtumilta ei voitu välttyä.
Junior dos Santos tunnetaan vaarallisena pystyottelijana mutta mattoon mennessä tässä ottelussa olisi melkoisesti sähköä. Jos menneitä aletaan muistelemaan, dos Santosilta löytynee erityistä latausta otteluun.

Main Card
  • Dos Santos vs Mir
  • Velasquez vs Silva
  • Nelson vs Herman
  • Miocic vs Del Rosario
  • Struve vs Johnson

5. toukokuuta 2012

UFC on Fox 3: Diaz vs Miller

Monen kamppailu-urheilua seuraavan mielestä nyt on löytynyt sellainen ottelukortti, että oksat pois. Mielenkiintoisia otteluita on todellakin tarjolla.

Mattomiehet Diaz ja Miller ovat sopiva ottelupari ja koko asetelma kuulostaa hyvinkin tasaväkiseltä. Miller on kuitenkin vedonlyöntifirmojen mukaan suosikki.

Oikeastaan myös Koscheck - Hendricks ja Palhares - Belcher ovat hyvin tasaisen kuuloiset otteluparit ja nyt on täysi työ löytää oikeat voittajat tältä kortilta.

Palhares lienee kuitenkin yksi suurimmista suosikeista tässä tapahtumassa. Mittelöt alkavat tuttuun tapaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.