Social Icons

19. heinäkuuta 2012

UFC 149 - Anton Kuivasen toinen ottelu!

"Ottelen kanadalaista Mitch Clarkia vastaan UFC 149 -tapahtumassa. Otteluun valmistautuminen on ollut mahtavaa, olen elämäni kunnossa. Nyt ollaan Calgaryssa painoa pudottamassa ja tekemässä PR-hommia. Lauantaina (Suomen aikaa sunnuntaina) lähdetään sotaan ja on aika ottaa eka UFC-voitto!

Ottelun voi katsoa livenä UFC:n Facebook-sivuilta. Paina 'Tykkää'-nappia sivuilla ja mene sitten UFC Live Streams -kohtaan. Ottelu alkaa 16:45 paikallista aikaa ja Suomessa 1:45 aamuyöllä 22pv heinäkuuta."

antonkuivanen.fi

Toivotetaan Kuivaselle onnea ja toki toivomme voittoa! Kommentointi on edelleen sallittua ja suotavaa!


13. heinäkuuta 2012

Haye vs Chisora suorana Unibetilla - Mäki ei olisi sallinut ottelua

Brittinyrkkeilijät David Haye ja Dereck Chisora lyövät yhteen yhdessä tämän vuoden odotetuimmassa ottelussa Lontoon Upton Park -stadionilla lauantaina. Britannian nyrkkeilyliitto BBBC on yrittänyt estää ottelua toteutumasta, mutta Luxemburgin lajiliitto on pitänyt kiinni suunnitelmistaan. Unibet näyttää ottelun suorana verkkosivuillaan ainoana Suomessa. Nyrkkeilyasiantuntija Pekka Mäki uskoo Hayen voittavan ottelun, mutta ei olisi itse sallinut sitä.

Hayen ja Chisoran kohtaamisesta on kohuttu helmikuusta lähtien, jolloin parivaljakko otti yhteen Chisoran ja Vitali Klitschkon MM-matsin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. "Hayemakerin" suunnitelmana on ottaa luulot pois "Del Boylta" heti alussa.

- Uskon, että Hayen nopeus, tekninen taito ja voima ovat liikaa Chisoralle. Haye voittaa ja tyrmäys on todennäköisin seitsemännessä tai kahdeksannessa erässä, Pekka Mäki uskoo.

Myös Unibet uskoo Hayehen ja antaa hänen voitolleen kertoimen 1,30. Chisoran voitolle Unibetin kerroin on 3,40.


Kyseenalainen ottelu


Parivaljakon sota roihahti helmikuussa Münchenissä, kun Chisora provosoitui Hayen huutelusta lehdistötilaisuudessa hävittyään MM-ottelun Vitali Klitschkolle. Kahakan vuoksi Britannian nyrkkeilyliitto poisti Chisoran nyrkkeilylisenssin väliaikaisesti ja lauantain ottelu käydäänkin Luxemburgin liiton järjestämänä. Mäki ei itse olisi sallinut ottelua.

- Tässä kierretään valvovan viranomaisen kykyä valvoa lajia. Münchenin tapahtumat eivät kuulu huippu-urheiluun, Mäki toteaa.

Ottelu isketään jalkapallojoukkue West Hamin kotiareenalla Itä-Lontoossa ensi lauantai-iltana. Otteluun on myyty jo yli 30 000 lippua. Ulkomatsi ei Mäen mukaan tuo mitään erikoisuutta otteluun. Haye on myös otellut aikaisemminkin stadionilla.

Odotettu raskaansarjan ottelu ennakkotunnelmineen sekä muut Lontoon illan matsit livenä Unibetilla lauantaina 14. heinäkuuta.

Nyrkkeilyiltama alkaa 19:30 suomen aikaa ja ottelut käydään seuraavassa järjestyksessä:

RONNIE HEFFRON V PETER McDONAGH
MATTHEW HALL V GARY O'SULLIVAN
LIAM WALSH V DOMENIC URBANO
DERECK CHISORA V DAVID HAYE

5. heinäkuuta 2012

UFC 148 Silva vs. Sonnen

Erittäin odotettu ja mielenkiintoinen Anderson Silvan ja Chael Sonnenin toinen kohtaaminen on tosiasia. Sonnen on lämmitellyt Silvaa verbaalisesti jo pidemmän aikaa ja eiköhän pieni ja vähän suurempikin keljuilu ole tuottanut jonkunlaista tulosta.

Silva kertoili pressitilaisuudessa lyövänsä Sonnenia, sitten lyövänsä vähän lisää, kunnes Sonnen antaa periksi. Sonnenilla oli hiukan samantapainen lähestymistyyli, eli ukko mattoon ja nyrkkiä perään niin monesti kuin tarve vaatii.

Sonnen on kommentteineen melkoisen värikäs persoona ja kuten Dana Whitekin totesi, myös seisoo sanojensa takana.

Silvan tuskin tarvitsee perustella kenellekään miksi juuri hän uskoo vievänsä tämän ottelun. Kyseessä on kuitenkin useimpien mielestä UFC:n huikein ottelija kautta aikojen.

Tässä parhaita paloja Rion lehdistötilaisuudesta.


Ju-jutsua ja kolmas kohtaaminen

Forrest Griffin ja Tito Ortiz pääsevät nujuamaan keskenään peräti kolmatta kertaa. Nyt kai sitten pitäisi ratkaista, että kumpi on parempi. Saattaa mennä halailuksi.

Brassijujutsun ystävät odottelevat housut märkinä Demian Maian otteita, joka on sanonut palaavansa juurilleen. Bjj on hänen mukaansa se oma juttu ja sillä mennään. Vastassa tanssahtelee Korean Kim Dong-Hyun.


Main Card


Silva vs Sonnen

Griffin vs Ortiz

Le vs Cote

Kim vs Maia

Mendes vs McKenzie

Menjivar vs Easton

4. heinäkuuta 2012

Klitschko vs. Thompson suorana Unibetilla

Sveitsin Bernissä isketään lauantaina (7. heinäkuuta) nyrkkeilyn odotettu huippuottelu, kun kehään astuvat raskaansarjan mestaruustaistossa Vladimir Klitschko ja Tony Thompson. Unibet vastaa nyrkkeilyfanien toivomuksiin ja näyttää ottelun ainoana Suomessa. Suoran ja ilmaisen ottelulähetyksen juontavat nyrkkeilylegendat Amin Asikainen ja Pekka Mäki.

Unibet laittaa ottelun kunniaksi myös jakoon uunituoreen iPad 3 32GB -tabletin suomalaisten vedonlyöjien kesken!

Sinun tarvitsee vain lyödä vetoa mihin tahansa vedonlyöntikohteeseen viikonlopun aikana, rekisteröityä mukaan ja olet mukana arvonnassa!

Osallistu kilpailuun tästä!