Social Icons

BetRedKings

BetRedKings on pokeripuolelta aikaisemmin paremmin tunnetun RedKingsin kesällä 2010 avattu vedonvälittäjä joka erottuu edukseen erityisesti hyvän asiakaspalvelun ja helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Talletukset ja kotiutukset BetRedKingsille tapahtuvat nopeasti ja helposti, ja mikäli tarvitset apua missä tahansa BetRedKingsiin liittyvässä asiassa tavoitat asiakaspalvelun vuoden jokaisena päivänä mihin vuorokauden aikaan tahansa, myös suomeksi.

BetRedKings tarjoaa mahtavan valikoiman kohteita, sisältäen kaikki merkittävät futisliigat, jääkiekkokohteet, korissarjat ja muut palloilulajit kuten lentopallo ja salibandy. Voit lyödä vetoa myös Formula Ykkösistä, hevosurheilukohteista, kamppailulajeista ja monista pienemmistä lajeista.

BetRedKingsin kertoimet ovat erittäin kilpailukykyiset markkinoiden tarjontaan verrattuna ja tätä tuoretta tulokasta kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Ensitalletusbonus BetRedKingsille 100%  50€ asti

Tee ensimmäinen talletuksesi käyttämällä talletuskoodia 100BRK50 ja bonus aktivoituu.

RedKingsille voit tallettaa mm. kaikilla merkittävillä luottokorteilla ja Visa Electronilla, Moneybookersilla, Netellerillä, Webmoneylla jne. Kotiuttaa voit muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (esim. Prepaid-kortit) kaikilla menetelmillä joilla voi tallettaa.

BetRedKingsille tästä!