Social Icons

Rahansiirrot

Helpoin tapa tallettamiseen eri vedonlyöntisivustoilla on mieltymyksistä riippuen joko Visa/MasterCard tai Euteller-verkkopankkitalletus.

MMAveikkaus.comin yhteistyökumppanit ovat kaikki pitkään toimineita, luotettavia vedonlyöntiyhtiöitä, joten rahan tallettaminen on täysin turvallinen tapahtuma.

Netissä voi käyttää myös ns. "nettilompakoita", jolloin annat esimerkiksi luottokorttitietosi yhdelle sivustolle, jonka kautta voit sen jälkeen hoitaa kaiken rahaliikenteen. Lue lisää nettilompakoista täältä.

Loppujen lopuksi tavalliselle vedonlyöjälle helpoin tapa tallettaa on normaali Verkkopankkitalletus(Euteller) joka on käytössä Betssonilla, Nordicbetillä ja Unibetillä tai vaihtoehtoisesti luottokorttitalletus.

Myös Gluepay on suomalaisille suunnattu rahansiirtopalvelu. Sen avulla nettikasinolle tallettaminen ja nostaminen käy reaaliajassa omassa nettipankissa, eli talletetut rahat ovat heti pelattavissa. Lue lisää Gluepay -palvelusta.

Rahojen kotiutus tapahtuu yleensä samaa tapaa käyttäen kuin talletuskin, tämä voi kuitenkin vaihdella sivustokohtaisesti.

Pelifirmojen asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja pelaajia varten, joten älä epäröi ottaa yhteyttä heihin, jos jotain kysyttävää ilmenee!

MMAveikkaus.com vastaa myös parhaansa mukaan jos sinulla on jotain kysyttävää: onlinebonusinfo @ gmail.com

Pelionnea toivoo MMAveikkaus.com!